Den 6 juni måste bli ”motståndets dag” #asylkaos

Den 6 juni firar vi normalt Nationaldagen. Men den firas inte längre på det sätt de borde firas. Nationaldagen har sedan 2015 blivit mångkulturens dag och den dag när kolonisatörer ”välkomnas” som nya medborgare. Dagen har alltså kapats av svenskfientliga krafter som vill förstöra Sverige.

I går hölls för första gången organiserade medborgarskapsceremonier i de flesta kommuner. Sedan den 1 april 2015 är det lag på att varje kommun ska välkomna sina medborgare i en medborgarskapsceremoni. Vi skrev i går om lagen:

Det är bara en av många lagar som genomförts av totalitära politiker i riksdagen helt utan att folket i offentliga debatter eller på annat sätt fått säga något om saken. De flesta svenskar känner inte ens till att lagen finns.

Politikerna drar alltså åt strypsnaran på svenska folket ännu mer och det faktum att kommunerna håller sina medborgarskapsceremonier just på nationaldagen är rena krigsförklaringen mot svenska folket.

I går höll man en medborgarskapsceremoni på Gotland för första gången. Den hölls i Roma som ligger centralt på ön. Lars Kruthof på Gotlands museum säger till lokalmedia om varför ceremonin hölls just i Roma:

Det här är en väldigt viktig plats för Gotland. Det var här alltinget, Gutnaliatinget, låg. Här avgjordes rättstvister och vad som skulle stå i Gutalagen.

nya-gotlanningar-gotland

Nu används platsen för ett ge kolonisatörer svenskt medborgarskap trots att de inte borde ha fått sätta sin fot på svensk mark. Socialdemokraten och regionstyrelsens ordförande Björn Jansson sade till lokalmedia:

Idag välkomnar vi 98 nya medborgare som valt att leva på Gotland. Vi har tagit emot cirka 1 000 personer på Gotland och kommer kunna välkomna ännu fler asylsökande framöver. Jag hoppas att fler väljer att stanna här.

Björn Jansson och landshövding Cecilia Schelin Seidegård är två av dem som har det största ansvaret för att Gotland översvämmas av kolonisatörer. Under den period 2015 när det kom 10 000 migranter i veckan så skrev de tillsammans ett brev och försvarade den gigantiska strömmen av människor som kom till Sverige. De skrev bl.a.:

Nu kommer en liten del av flyktingströmmen till Gotland. Det gotländska samhället är väl förberett och de människor som kommer hit ska kunna känna sig välkomna och trygga.

Miljontals människor är just nu på flykt undan krig, ödeläggelse och förföljelse. En mindre del av dessa lyckas ta sig till Europa, och en ännu mindre del kommer till Sverige. Även denna lilla andel är dock väldigt många människor och bara under den senaste veckan sökte över 10 000 personer asyl i Sverige. … Gotland står nu inför en förändring. Det är många år sedan vi senast hade ett asylmottagande. Vi klarade det då, och med gott samarbete kommer vi klara det nu.

Här har vi alltså två politiker som är beredda att slå sönder hela Gotland socialt, kulturellt och etniskt. Gotlänningarna och övriga svenskar sitter ofta och beklagar sig över utvecklingen men uträttar inte särskilt mycket för att försvara sig mot dessa politiker.

Vi föreslår ju att Nationaldagen blir ”motståndets dag”, den dag då alla Sverigevänner, patrioter, nationalister eller vad man än kallar sig agerar mot politikerna. Att ägna sig åt att fira traditioner på Nationaldagen är helt dödfött i ett land som befinner sig i krig, även om kriget inte sker med vapen utan med ord.

Vi måste istället försvara oss.

Rent konkret kan man demonstrera i varje kommun där medborgarskapceremonier kommer att hållas. Man kan gå dit med plakat och banderoller och visa att det finns andra åsikter än landsförrädarnas. Man visar i handling att man inte accepterar utvecklingen. Man kan anordna massiva flygbladsutdelningar och anordna aktiviteter av olika slag som väcker folk till insikt om den farliga politiken som bedrivs i Sverige.

Så nu ser vi till att den 6 juni blir motståndets dag.

nationaldagen-6juni

Mandatfördelningen på Gotland:

Socialdemokraterna, 21 mandat.
Centerpartiet, 14 mandat.
Moderaterna, 13 mandat.
Miljöpartiet, 8 mandat.
Vänsterpartiet, 7 mandat.
Liberalerna, 4 mandat.
Sverigedemokraterna, 3 mandat.
Feministiskt initiativ, 1 mandat.

Ledamöter i regionstyrelsen på Gotland:

Björn Jansson, S
Meit Fohlin, S
Leif Dahlby, S
Tommy Gardell, S
Maria Björkman, S
Stefaan De Maecker, MP
Isabel Enström, MP
Brittis Benzler, V
Eva Nypelius, C
Lars Thomsson, C
Stefan Nypelius, C
Simon Härenstam, M
Stefan Wramner, M
Anna Hrdlicka, M
Johan Thomasson, L

Relaterat:

Nytt kvinnoöverfall i Visby

Överfallsvåldtäkt i Visby – mitt på dagen

Gotland blir avstjälpningsplats för asylsökande som inte får plats på fastlandet

Ny asylprofitör till Gotland

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland – analfabeter till Slite

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland

Svenska tjejer på Gotland trakasserade

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Asylsökande till Fårö på Gotland

Över 4 300 asylsökande till Gotland snart

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s